rayadatanglagi




HUREYY (!) dah doploh hari da puasa . tak sabo nok raya haa .
salu raya gn arwah wan . tapi da 9 tahon takda wan . rindu sgt memori gn wan .
taktau knp stiap kali nak raya tentu rasa macam wan ada raya kali nih .
tapi angan-2 ja lah . sedeh bila tgok kat tb ada wan , bole pelokciom wan memaseng .
hm , sabolahh ALYA . opah maseh ada . harap sgt raya-2 seterosnya opah maseh ada raya besama .
tapi takpa , apa pon bole lahh . okay , raya tahon nih alya pakai wana GREY , hampa ?
haa , kasot raya tanak beli lagi , biasala puasa kan . mana tau kaki da mengecik ka . haha . okaylah
sampai sini ja dulu . maleh nak update . err . kboii . salam <3

sukasukimakankaki (:

assalammualaikum, aha . lama tak update .boring-nya. err , 
malam semalam aku hepi sgt-2 ,sebab apa ?sebab ada jugak kekawan yg nak teman aku
dah lama fon aku tak beguna , n at last ada jugak y ingat aku
alhamdullilahh .
haa, rasa macam sunyi sgt sekarang ,aku nih buta IT .susah nak buat apa pun tanpa guide .
nak harapkan orang , memang payah lah .
ada yg sudi bantu, ada yg nak tanak , yela depa kan HOT .mana nak tolong kita 
kan kan kan ?
hmm , takpa .apa pun takpa .janji hepi (: