sukasukimakankaki (:

assalammualaikum, aha . lama tak update .boring-nya. err , 
malam semalam aku hepi sgt-2 ,sebab apa ?sebab ada jugak kekawan yg nak teman aku
dah lama fon aku tak beguna , n at last ada jugak y ingat aku
alhamdullilahh .
haa, rasa macam sunyi sgt sekarang ,aku nih buta IT .susah nak buat apa pun tanpa guide .
nak harapkan orang , memang payah lah .
ada yg sudi bantu, ada yg nak tanak , yela depa kan HOT .mana nak tolong kita 
kan kan kan ?
hmm , takpa .apa pun takpa .janji hepi (: